Поръчки и доставка

Скъпи Клиенти,
В своето забързано ежедневие много то Вас пазаруват основно онлайн, което много улеснява и спестява време. Също така Ви дава възможност да направите „бърза шопинг разходка“
Знаем обаче колко е досадно да четете изискванията на всеки един сайт и че имате притеснения.. Затова се погрижихме да отговорим на основните въпроси и да премахнем всички ваши притеснения.
Ние сме отговорни Вие да сте доволни!
Затова нашите пратки са винаги с „преглед“ и „тест“
Когато поръчката ви е до офис на еконт и нямате възможност за проба, след като пробвате артикула у дома, ако се налага смяна на размер или не се одобрите с този модел, не се колебайте да се свържете с нас. Разбира се и ако пожелаете да върнете артикул, сумата ви ще бъде възстановена, без да бъде удържан никакъв процент, при което разбира се очакваме от Вас да отговорите със същото коректно отношение – артикулът да отговаря на необходимите изисквания /*повече информация в общите условия/.

Ако имате въпроси относно модел, желаете да измерим за Вас допълнителен размер или да съпоставим два модела като ширина – с удоволствие ще Ви помогнем и ще отговорим на всички въпроси.