Addict Boutique – 20 години творим за вас!

През 1998 се ражда една идея за производство на дамски дрехи, които да карат всяка жена да се чувства по-специална. Стъпка по стъпка, малката идея пораства и се развива в бутиково модно производство. По това време Татяна /днешният дизайнер на дрехите/ следва архитектура, но усеща силната притегателна сила от очарованието на семейния бизнес, създаден от съпруга ѝ и майка му.  Не след дълго, тя се отдава изцяло на изкушението да създава дрехи, сменя посоката и застава рамо до рамо със своя съпруг в бизнеса. Двамата внасят новаторски почерк към стила и дрехите започват да се открояват повече, и да затвърждават позициите си на българския пазар.

„С огромна страст рисувах скиците на дрехите, които си мечтаех да нося, но не успявах да открия в магазините. Бързо разбрах, че не съм единствената, която търси нещо уникално и различно. Ставах през нощта /и до днес продължавам 🙂/ да скицирам моделите, които съм сънувала, за да не ги забравя до сутринта 🙂 „ – споделя Татяна Коева

Много скоро след това, в резултат на бързото развитие и големия интерес от страна на клиентите, настъпва и нуждата от по-голяма производствена база, за да се разгърнат с още по-голям замах в производството на бутиково дамско облекло.

Така се ражда Addict Boutique. Марка, вдъхновена от страстта на Татяна към изкуството и модата, силната подкрепа и трудолюбие на нейния съпруг, добротата и отдадеността на майка му.

Addict Boutique вплита в себе си любовта към семейния бизнес и вярата, че никога не трябва да предаваш мечтите си. Точно тя любовта, уважението към труда на всеки човек, честността и достойнството са двигателите, които задържат производствения екип през годините. Както семейството казва:

„Ние не сме шефове, ние сме един отбор всички заедно и работим успоредно до всеки от служителите ни. Защото обичаме това, което правим и знаем, че работата трябва да бъде свършена. Крайната цел е усмивката на нашите клиенти. Най-силните моменти на удовлетворение са когато ни се обади дама, току що получила поръчката си и силно развълнувана споделя радостта и възхищението си от отношението и моделите ни. Постигнали сме това, защото в нашия екип работят едни от най-добрите специалисти в областта на модата. Всеки върши това в което е най-добър, влагайки много любов и старание.“ 

„Създаването на една дреха започва от скицата на модела, но вълшебните ръце и старанието на целия ни екип ѝ вдъхват живот като я претворяват в истинско модно бижу. След това всеки модел отива в ръцете на съпруга ми, който реализира прекрасните снимки поместени на сайта. Неговото увлечение към фотографията и добрият усет за дизайн се съчетаха перфектно с афинитета ми към модата 🙂 .  В снимките той успява да улови всеки детайл, за пресъздаде красотата на дрехите ни и по този начин клиентите ни да са по-спокойни когато пазаруват онлайн.“ – Татяна

Днес, през 2023, 26 години след създаването на първата фирма, марката Addict Boutique има своите над 100 000 последователи, представена е от няколко подбрани магазини в България и успешно продава, както на клиенти живеещи у нас, така и зад граница.

Тези факти със сигурност не биха изненадали никой, който познава екипа, тяхната мотивация, упоритост и старание. Затова и през най-тежката година от новата история на света, когато кризата с COVID-19 промени живота на всеки от нас, семейството успя да  развие бизнеса си, и да спечели още много верни и доволни клиенти.

Компанията произвежда собствени модели с марка Addict Boutique, продава на едро и дребно създадената продукция и не спира да се развива. Защото семейството зад бранда вярва, че с моделите си може да направи всяка жена по-красива и по-уверена. Онлайн магазинът предлага и малко, но разнообразно, внесено облекло, обувки и аксесоари, с цел да задоволи търсенето от страна на потребителите.