Панталон корал Pants 18

Панталон корал Pants 18

59.00лв. 49.00лв.

Летен панталон в цвят корал с щампа имитираща дантела и аксесоар верижка която се сваля. Закопчава се отпред с цип и едно копче.

Българско  производство. addict boutique  

Добави в любими
Добави в любими

Описание

S – НИСКА ТАЛИЯ, КОЛАН  78 – 82 / ХАНШ  84 – 98  /ОБ. ПРАСЕЦ 30 – 36 /  ДЪЛЖИНА 98

M  –НИСКА ТАЛИЯ, КОЛАН  82 – 86 / ХАНШ  88 – 102  /ОБ. ПРАСЕЦ 32 – 38 /  ДЪЛЖИНА 98

L  – НИСКА ТАЛИЯ, КОЛАН  86 – 100 / ХАНШ  92 – 106  /ОБ. ПРАСЕЦ 34 – 40 /  ДЪЛЖИНА 98

Материята има лека еластичност – 77 %памук,   17% полиестер, 6% еластан
Моля да обърнете внимание:
Описаните двойни размери на дрехата НЕ са препоръчителни, в които вашите мерки задължително трябва да се вписват. Те предоставят информация за самата дреха. Първият размер е без да се разпъва материята, а вторият обозначава краен капацитет на разпъване.

 

Дамски панталон

Спортно елегантен дамски панталон с ниска талия. Материята е основно памучна за комфорт през лятото и силно еластична, а цветът е  корал, така актуален за сезон пролет/лято 2017.  Дискретната щампа върху материята прави модела още по – изкушаващ за дамите, които държат на своята неповторима визия. Като допълнение за едно по-спортно излъчване сме добавили и ефектна верижка, която може да бъде свалена когато желаете да имате по – елегантно излъчване.

Любопитно:

Пролет и лято 2017 ще бъдат много ярки и позитивни.  Цветовете  – богата палитра за създаване на нови актуални съчетания. През зимата, в гардероба обикновено доминират скучните сиви тонове, но с настъпването на пролетта това задължително трябва да се промени.

Сред актуалните нюанси са наситените естествени цветове: жълто, тревисто зелено, лазурно синьо и тропическо оранжево.

Представителките на зодия Риби за този сезон трябва да заложат на розовите нюанси в облеклото си! Нежно, красиво, невинно… Розовото напоследък е огромен хит и идеално подхожда на чувствителната и романтична природа на Рибите.

А за дамите, които държат да завършат визията си с ефектно бижу в този цвят, препоръчваме следните:

сапфир, турмалин, кварц, морганит, корал, родонит, родохрозит, опал