УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,
След като направите поръчка в онлайн бутик „АDDICT“ , за да бъде изпълнена е необходимо във формата за контакт да напишете валиден телефонен номер за връзка за потвърждение на поръчката.  Ако моделът е изчерпан или поради други обстоятелства не може да бъде изпратен, ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим.

Пратките винаги са с активирана опция „преглед и тест“.

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ

С подаването на заявка за закупуване на стоката се счита, че купувачът приема тези общи условия.

Настоящите

ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат начина и възможността да направите желаната от Вас
покупка на стока и / или услуга.

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между собственика на платформата от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин addict-boutique.com

1.Addict-boutique.com  има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между addict-boutique.com    и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

3. Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи.

4. Екипът на  addict-boutique.com   не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.

5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на addict-boutique.com  и в този смисъл addict-boutique.com  не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

6. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.

7. Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.

2. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин addict-boutique.com  постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;